Nyheter

Senaste uppdateringarna från vår Facebooksida. Följ oss gärna.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
7 dagar sedan

MÅNADENS MEDLEM FEBRUARI 2024

EMTBJÖRKS AB1952 grundades Emtbjörks av Carl Haglund och då var inriktningen cementgjuteri och tillverkning av betongsten. Det var inte förrän 70-talets början som dom gick in mer mot anläggning som idag är huvudsysselsättningen.Sören Haglund, son till Carl Haglund gick ur nian en fredag 1983 och började på företaget måndagen efter, även om han hade gjort inhopp på firman tidigare.Han är idag VD och har varit det sedan slutet av 90-talet och på kontoret finns även syskon till Sören så Emtbjörks går i familjens tecken än idag. Även Sörens son kör grävmaskin i företaget.I skrivande stund så är dom ca 45-50 anställda med kontor i Hagfors på samma plats sedan 1995, innan dess låg det i Emtbjörk, som är en mindre by norr om Hagfors Med en blandning av hjullastare, grävmaskiner, dumprar, lastbilar och mobilkranar så kommer dom upp i ca 35 enheter som man ser både lokalt i Värmland och i andra delar av Mellansverige.Dom jobbar mycket inom kommunen med både vintertjänster och anläggningstjänster och har även med maskiner på projekt i Branäs samt nere i Dalsland. Markarbeten, rivning samt transporter av både grus och jordmaterial är den största delen men även en del arbeten åt Hagfors järnverk.Sedan mitten av 70-talet har Emtbjörks varit en del av Värmlandsschakt och Sören sitter även med i styrelsen.Maskinparken är modern och Sören ser ljust på framtiden. Här kommer några bilder från både nu och då#värmlandsschakt #emtbjörks ... Se merSe mindre

MÅNADENS MEDLEM FEBRUARI 2024

EMTBJÖRKS AB

1952 grundades Emtbjörks av Carl Haglund och då var inriktningen cementgjuteri och tillverkning av betongsten. Det var inte förrän 70-talets början som dom gick in mer mot anläggning som idag är huvudsysselsättningen.

Sören Haglund, son till Carl Haglund gick ur nian en fredag 1983 och började på företaget måndagen efter, även om han hade gjort inhopp på firman tidigare.

Han är idag VD och har varit det sedan slutet av 90-talet och på kontoret finns även syskon till Sören så Emtbjörks går i familjens tecken än idag. Även Sörens son kör grävmaskin i företaget.

I skrivande stund så är dom ca 45-50 anställda med kontor i Hagfors på samma plats sedan 1995, innan dess låg det i Emtbjörk, som är en mindre by norr om Hagfors 

Med en blandning av hjullastare, grävmaskiner, dumprar, lastbilar och mobilkranar så kommer dom upp i ca 35 enheter som man ser både lokalt i Värmland och i andra delar av Mellansverige.

Dom jobbar mycket inom kommunen med både vintertjänster och anläggningstjänster och har även med maskiner på projekt i Branäs samt nere i Dalsland. Markarbeten, rivning samt transporter av både grus och jordmaterial är den största delen men även en del arbeten åt Hagfors järnverk.

Sedan mitten av 70-talet har Emtbjörks varit en del av Värmlandsschakt och Sören sitter även med i styrelsen.

Maskinparken är modern och Sören ser ljust på framtiden.              

Här kommer några bilder från både nu och då

#värmlandsschakt #emtbjörksImage attachmentImage attachment+2Image attachment
2 veckor sedan

Två av våra medlemmar söker personal inför kommande säsong.

Sök om du är intresserad och har rätt kompetens.Fin maskinpark och bra personal på företagen.#värmlandsschakt #jordellsåkeriochentrepenadab #norschakt ... Se merSe mindre

Två av våra medlemmar söker personal inför kommande säsong.
Sök om du är intresserad och har rätt kompetens.
Fin maskinpark och bra personal på företagen.
#värmlandsschakt #jordellsåkeriochentrepenadab #norschaktImage attachment
3 veckor sedan

Är det något som diskuteras flitigt är det vinterväghållningen i princip hela landet.

Lyckligtvis finns det personer som kan tänka sig att arbeta långa pass, sova på dagen för att sen gå upp mitt i natten och fortsätta arbeta.Stort tack till alla er!Kör försiktigt och ha en trevlig helg!#värmlandsshakt #vinterväghållning #vårenärpåväg ... Se merSe mindre

Är det något som diskuteras flitigt är det vinterväghållningen i princip hela landet.
Lyckligtvis finns det personer som kan tänka sig att arbeta långa pass, sova på dagen för att sen gå upp mitt i natten och fortsätta arbeta.
Stort tack till alla er!

Kör försiktigt och ha en trevlig helg!

#värmlandsshakt #vinterväghållning #vårenärpåväg
4 veckor sedan

Ibland träffas vi i personalen tillsammans med våra eminenta chaufförer och har lite informationsmöten och visar hur året sett ut och bollar idéer tillsammans så våra kunder får den bästa servicen ute på fältet.

Denna gång anordnade vi en aktivitet på Vildmarken Skytte- & Eventcenter Vi åt god mat , testade deras skyttebiograf och avslutade med sedvanligt möte 😀 En toppenkväll helt enkelt 😀Bra uppslutning av chaufförer, God service samt många skratt och historier 😀#värmlandsschakt #chaufförsmöte ... Se merSe mindre

Ibland träffas vi i personalen tillsammans med våra eminenta chaufförer och har lite informationsmöten och visar hur året sett ut och bollar idéer tillsammans så våra kunder får den bästa servicen ute på fältet. 

Denna gång anordnade vi en aktivitet på Vildmarken Skytte- & Eventcenter 

Vi åt god mat , testade deras skyttebiograf och avslutade med sedvanligt möte 😀 

En toppenkväll helt enkelt 😀

Bra uppslutning av chaufförer, God service samt många skratt och historier 😀

#värmlandsschakt #chaufförsmöteImage attachment
2 månader sedan

God jul och gott nytt år! 🌟

Det önskar vi alla våra medlemmar och kunder.Precis som tidigare jular skänker vi i år pengar till kampen mot barncancer. Denna gång har vi gjort det genom Team Rynkeby Värmland, där vi skänkt 30 000 kr och därmed blivit guldsponsor.Våra öppettider i mellandagarna och fram till trettonhelgen är följande:Karlstadkontoret 07.00-16.00Hagforskontoret 07.00-16.00Arvikakontoret stängtStort tack för i år! Så ser vi med god tillförsikt fram emot nästa.#värmlandsschakt #teamrynkebyvärmland ... Se merSe mindre

God jul och gott nytt år! 🌟

Det önskar vi alla våra medlemmar och kunder.

Precis som tidigare jular skänker vi i år pengar till kampen mot barncancer. Denna gång har vi gjort det genom Team Rynkeby Värmland, där vi skänkt 30 000 kr och därmed blivit guldsponsor.

Våra öppettider i mellandagarna och fram till trettonhelgen är följande:
Karlstadkontoret 07.00-16.00
Hagforskontoret 07.00-16.00
Arvikakontoret stängt

Stort tack för i år! Så ser vi med god tillförsikt fram emot nästa.

#värmlandsschakt #teamrynkebyvärmland
Ladda fler