Nyheter

Senaste uppdateringarna från vår Facebooksida. Följ oss gärna.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 dagar sedan

Då är de dax att visa upp ännu ett ståtligt medlemsföretag i Värmlandsschakt.

Denna gång handlar de om RETHAB. Ett transportföretag som ägs av Robban Renberg. Robban började sin lastbilskarriär med att köra Mjölkbil i Karlstad med omnejd innan han startade sitt egna åkeri 2012. Han har även en far som haft lastbilar genom åren så äpplet faller inte långt från trädet. Han startade upp med en bil och körde med de i ca 3 år innan han ville utöka med en bil till.Då anställde han Andreas Kroon som i skrivande stund varit hos RETHAB i lite mer än 9 år. Efter de så utökades företaget mer och mer och i nuläget så rullar de 10 bilar med duktiga chaufförer och snart en 11e bil med en nyutbildad, hungrig lastbilschaufför vid ratten. Vi har pratat med både Robban och Andreas och båda ser ljust på framtiden och trivs i varandras sällskap. Många av bilarna rullar på större projekt inom Karlstads tätort men ger sig ofta ut på längre turer med maskinsläp bland annat. Bilarna syns på långt håll med både RETHAB och Värmlandsschaktdekaler på och dom rullar nog runt på våra värmländska vägar i många år till. Trevlig helg önskar vi på Värmlandsschakt och RETHAB #värmlandsschakt #rethab #månadensmedlem ... Se merSe mindre

Då är de dax att visa upp ännu ett ståtligt medlemsföretag i Värmlandsschakt. 
Denna gång handlar de om RETHAB. 

Ett transportföretag som ägs av Robban Renberg. 

Robban började sin lastbilskarriär med att köra Mjölkbil i Karlstad med omnejd innan han startade sitt egna åkeri 2012. Han har även en far som haft lastbilar genom åren så äpplet faller inte långt från trädet. 

Han startade upp med en bil och körde med de i ca 3 år innan han ville utöka med en bil till.

Då anställde han Andreas Kroon som i skrivande stund varit hos RETHAB i lite mer än 9 år. 

Efter de så utökades företaget mer och mer och i nuläget så rullar de 10 bilar med duktiga chaufförer och snart en 11e bil  med en nyutbildad, hungrig lastbilschaufför vid ratten. 

Vi har pratat med både Robban och Andreas och båda ser ljust på framtiden och trivs i varandras sällskap. 

Många av bilarna rullar på större projekt inom Karlstads tätort men ger sig ofta ut på längre turer med maskinsläp bland annat. 

Bilarna syns på långt håll med både RETHAB och Värmlandsschaktdekaler på och dom rullar nog runt på våra värmländska vägar i många år till. 

Trevlig helg önskar vi på Värmlandsschakt och RETHAB 

#värmlandsschakt #rethab #månadensmedlemImage attachment
3 veckor sedan

Nu är vi igång med vårens leveranser av storsäck. 🏡

Vi levererar grus, jord och sand i storsäck direkt hem till dig. Köper du mer än en säck får du dessutom 500 kr rabatt per säck på de övriga. Beställ senast på tisdag kl 12 för leverans på torsdag samma vecka.Välkommen med din beställning på www.varmlandsschakt.se/butikStorsäck från Värmlandsschakt – ett säkert vårtecken.I samarbete med Jordells Åkeri & Entreprenad AB, Swerock och Åkes Hjullastartjänst. ... Se merSe mindre

3 veckor sedan

Nu är vi redo för yrkes-SM.

Kom förbi, det håller på tisdag till torsdag! ... Se merSe mindre

Nu är vi redo för yrkes-SM.
Kom förbi, det håller på tisdag till torsdag!
2 månader sedan

Nu är vi igång med vårens leveranser av storsäck. 🏡

Vi levererar grus, jord och sand i storsäck direkt hem till dig. Köper du mer än en säck får du dessutom 500 kr rabatt per säck på de övriga. Beställ senast på tisdag kl 12 för leverans på torsdag samma vecka.Välkommen med din beställning på www.varmlandsschakt.se/butikStorsäck från Värmlandsschakt – ett säkert vårtecken.I samarbete med Jordells Åkeri & Entreprenad AB och Swerock. ... Se merSe mindre

2 månader sedan

Glad Påsk på er allihop! Här kommer en hälsning från John som kör maskintrailer på Forsås Grävmaskiner med lite bilder av deras nya Cat 326 som ska ut på jobb. Hör av er om ni behöver hjälp med att flytta era maskiner!

#värmlandsschakt ... Se merSe mindre

Glad Påsk på er allihop! Här kommer en hälsning från John som kör maskintrailer på Forsås Grävmaskiner med lite bilder av deras nya Cat 326 som ska ut på jobb. Hör av er om ni behöver hjälp med att flytta era maskiner!

#värmlandsschaktImage attachmentImage attachment
Ladda fler