Nyheter

Aktuella händelser och viktig information från Värmlandsschakt. Har du missat något? Kolla i arkivet.
Alla nyheter

13 december, 2017

Värmlandsschakt söker utesäljare

-maskin och transporttjänster

Vi söker dig med erfarenhet och gärna ett redan upparbetat kontaktnät i anläggningsbranschen.Placeringsort är Karlstad, men det geografiska säljområdet omfattar hela Värmland.Dina arbetsuppgifter är att arbeta med våra kunder, att skapa långsiktiga affärsrelationer och du blir del av vårt säljteam i Värmland. En viktig del i arbetet är också att utveckla våra medlemmars verksamheter och matcha detta mot kundens behov.Vi erbjuder möjligheten till att självständigt, men också med ett engagerat stöd, driva och utveckla vår verksamhet att bli än mer framgångsrik.Vid frågor om tjänsten kontakta VD Jonas Strömberg, 070-644 20 38, jonas.stromberg@varmlandsschakt.se.Din ansökan mailar du till ovanstående eller skickar in till Värmlandsschakt, Jonas Strömberg, Säterivägen 3, 653 41 Karlstad.Vi behandlar ansökningar löpande, men vill ha din ansökan senast 2017-12-22