Nyheter

Aktuella händelser och viktig information från Värmlandsschakt. Har du missat något? Kolla i arkivet.
Alla nyheter

17 juni, 2016

Värmlandsschakt söker maskinförmedlare / transportledare

Vi söker dig med erfarenhet och redan upparbetat kontaktnät i anläggningsbranschen med placeringsort Karlstad. I rollen kommer du att ansvara för inkommande beställningar samt koordinera kring uppbokning av anläggningsmaskiner.

Du skall vara en back-up till transportledning hantera och administrera flödet av transporter , ballastförsäljning och maskinförmedling. Administration som registrering och prissättning av uppdragen ingår i dina arbetsuppgifter.

Du skall ha god datavana och du drar dig inte för att hugga tag i saker och ting. Nyfikenhet och driv är egenskaper som värderas högt. Du skall ha branschvana och minst B-körkort.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du har en god förmåga att hålla många bollar i luften och trivs med att ha telefonen och dator som dina främsta arbetsverktyg. Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett företag med stark tillväxt.

Läs gärna mer om oss på www.varmlandsschakt.se

Vid frågor om tjänsten kontakta VD Jonas Strömberg, 070-644 20 38, jonas.stromberg@varmlandsschakt.se.

Din ansökan mailar du till ovanstående eller skickar in till Värmlandsschakt, Jonas Strömberg, Säterivägen 3, 653 41 Karlstad.

Vi behandlar ansökningar löpande, men vill ha din ansökan senast 2016-07-04.